Johnny Depp TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Johnny Depp TR

Johnny Depp Türkiye Fan Forumu

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

DUYURU(2)(GüLşah ve diğerLeri...)

3 posters
YazarMesaj
qamze9595
Yüzbaşı
Yüzbaşı
qamze9595

DUYURU(2)(GüLşah ve diğerLeri...) Empty
MesajKonu: DUYURU(2)(GüLşah ve diğerLeri...)   DUYURU(2)(GüLşah ve diğerLeri...) Icon_minitimePerş. Eyl. 11, 2008 9:05 pm

gülşahça demiş ki:
yha benden sonra hyalidenin yazıcağını düşünüyodum alıntı yaptım kardeşim saanee

gamzee

BURADA BENİM ÖZELLİKLE "SANANE" KELİMESİ ÇOK SİNİRİME DOKUNDU....!!! Bİ DAHA ÖZELLİKLEDE BENİM MOD OLDUĞUM KISIMDA BÖYLE SÖZLER GÖRÜCEK OLURSAM HER KİME KULLANILMIŞ OLURSA OLSUN SİZİ ADMİNE RAPOR EDERİM! SİTEDE KÖTÜ SÖZ KULLANMAYI BEN KENDİ ADIMA YASAKLIYORUM DİĞER MOD.LAR VEYA SAYIN ADMİNİNMİZ BU KURALI BENİMSER YADA BENİMSEMEZ AMA BENİM MOD. OLDUĞUM KISIMDA BÖYLE SÖZLER KESİNLİKLE KULLANILMAYACAKTIR!!!!!!
smaRtcubenRiq
Moderatör
Moderatör
smaRtcubenRiq

MesajKonu: Geri: DUYURU(2)(GüLşah ve diğerLeri...)   DUYURU(2)(GüLşah ve diğerLeri...) Icon_minitimePerş. Eyl. 11, 2008 11:07 pm

Bu sanaNe shiDen mantıkSız oLmuş... BuRası onun moD. oLdugu bi'böLüm.. ModeRatör başKan demekTir... BunDan snRa moD. Ların göRevini öğRenmek istiYo'sanızZ siZin için konu aciLacakTir... Ya da basLik aLtindan duyuRuLAcaktir... Arrow
http://enriqueiglesias.6forum.biz
J-Depp
Adminimum
Adminimum
J-Depp

MesajKonu: Geri: DUYURU(2)(GüLşah ve diğerLeri...)   DUYURU(2)(GüLşah ve diğerLeri...) Icon_minitimePerş. Eyl. 11, 2008 11:16 pm

Evet,bunlar hoş şeyler değil...

J-Depp demiş ki:
Forum Kuralları:

• Küfürlü,aşağılayıcı konuşmalar,ayrımcılık,ırkçılık ; KESİNLİKLE YASAKTIR!
J-Depp demiş ki:
Görevler:

• En önemli görev olan "Forumu temizleme." Bu şu şekilde gerçekleşir,kişi moderatör olduğu bölümü sürekli takip eder ve uzun zamandır cevap gelmeyen konuları aşağıdaki "modere edebilirsiniz" butonundan siler.

• Forum kuralları çerçevesinde belirtilen kurallara uymayan üye görürse,önce kendisi uyarmak,sonra ise Admin'e söylemek.(Belirtmeliyim,bu kişilerin IP'leri engellenecektir.)

• Moderatör olduğu konuyla ciddi şekilde ilgilenmeyen (geçerli sebep belirtmeden) üyeler moderatörlükten alınacaktır.

• Türkçe'yi TuRKcHe olarak kullanmayıp,foruma da bu alışkanlığı kazandırmak.

Yetkiler:

• Görevler'de belirttiğim gibi,uygun olmayan üyeleri uyarmak hakkıdır,Admin'e söylemek görevidir...

• SADECE az rağbet gören,uzun zamandır cevap verilmeyen konuları silebilirler,aksi olursa uyarılırlar...

DUYURU(2)(GüLşah ve diğerLeri...)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» DUYURU!!!
» DUYURU